FETZ X Besteck-01 Zeichenfläche 1-01
DIE STUBE
Menu by Henrik Weiser
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
TUESDAY

Gently smoked wild salmon
with chive cream, caviar and cucumber.

French onion soup.

Beef tenderloin with burgundy sauce.
wild broccoli and rosemary polenta.

Espresso mousse
with chocolate brownie and nut ice cream

55 €

subject to change without notice

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
WEDNESDAY

Homemade venison ham
with glazed apple celery and winter truffle.

Roast potato soup
with roasted bacon and marjoram.

Fillet of char
with spinach risotto.

Pavlova with vanilla ganache,
Blackberry sorbet and fresh berries.

55 €

subject to change without notice.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
THURSDAY

Arctic char roasted in nut butter
with lettuce hearts and pickled beet.

Cream soup of young peas with mint.

Tenderloin tips of veal and beef
with homemade spaetzle and wild mushrooms.

Tonka bean crème brûlée
with fresh berries and vanilla ice cream.

55 €

subject to change without notice

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
FRIDAY

Carne Cruda
with paprika cream and garden herbs.

Wild garlic cream soup with croutons.

Fillet of coal fish
with tomato-olive vinaigrette and fregola sarda.

Triple Panna Cotta
with berries and raspberry sorbet.

55 €

subject to change without notice

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
SATURDAY

Confit prawns
with yuzu cream, avocado and cucumber.

Beet soup
with coriander cashew pesto.

Flank steak with balsamic vegetables
and herb mashed potatoes.

Vanilla Mille Feuille
with caramel ice cream.

55 €

subject to change without notice

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
SUNDAY
Swabian Soulfood

Grown on the island of Reichenau in the Swabian Sea:
Leaf lettuce, cherry tomatoes and cucumber with balsamic vinaigrette and toasted seeds.

Swabian Flädlesuppe.

Tenderly boiled beef-rib
with horseradish sauce, freshly shaved horseradish and
and bouillon potatoes.

Rice pudding with red fruit jelly
and cinnamon ice cream from the farmer Roman from the Klein Walsertal.

49 €

subject to change without notice

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
A LA CARTÉ
Not the right one? We always have, except Sundays, also a small a la carté selection.

PRECOURSES

Leaf salads from Lake Constance with balsamic vinaigrette, cherry tomatoes, cucumbers
and roasted cashews
10,00

Hand cut carpaccio of alpine oxen
with black truffle, rocket, old balsamic vinegar and mountain cheese
14,00

Bouillabaisse
with sauce rouille and toasted root bread
16,00

*MAIN COURSES

Homemade tagliatelle
with mountain cheese and wild mushrooms
25,00

Pan fried fish in mustard sauce
with fried potatoes and creamy cucumber salad
24,00

Braised veal cheek in burgundy sauce
with sautéed balsamic vegetables and rosemary polenta
34,00

*CHEESE & DESSERT

Mountain cheese from Jamei Laibspeis`
with quince mustard and wood oven bread
14,00

Our bee sting with apple and honey-almond parfait
10,00

subject to change without notice

Wir verwenden Cookies
Wir und unsere Partner verwenden Cookies und vergleichbare Technologien, um unsere Webseite optimal zu gestalten und fortlaufend zu verbessern. Dabei können personenbezogene Daten wie Browserinformationen erfasst und analysiert werden. Durch Klicken auf „Alle akzeptieren“ stimmen Sie der Verwendung zu. Durch Klicken auf „Einstellungen“ können Sie eine individuelle Auswahl treffen und erteilte Einwilligungen für die Zukunft widerrufen. Weitere Informationen erhalten Sie in unserer Datenschutzerklärung.
Einstellungen  ·  Datenschutzerklärung  ·  Impressum
zurück
Cookie-Einstellungen
Cookies die für den Betrieb der Webseite unbedingt notwendig sind. weitere Details
Website
Verwendungszweck:

Unbedingt erforderliche Cookies gewährleisten Funktionen, ohne die Sie unsere Webseite nicht wie vorgesehen nutzen können. Das Cookie »TraminoCartSession« dient zur Speicherung des Warenkorbs und der Gefällt-mir Angaben auf dieser Website. Das Cookie »TraminoSession« dient zur Speicherung einer Usersitzung, falls eine vorhanden ist. Das Cookie »Consent« dient zur Speicherung Ihrer Entscheidung hinsichtlich der Verwendung der Cookies. Diese Cookies werden von Das Freiberg Romantik Hotel auf Basis des eingestezten Redaktionssystems angeboten. Die Cookies werden bis zu 1 Jahr gespeichert.

Cookies die wir benötigen um den Aufenthalt auf unserer Seite noch besser zugestalten. weitere Details
Google Analytics
Verwendungszweck:

Cookies von Google für die Generierung statischer Daten zur Analyse des Website-Verhaltens.

Anbieter: Google LLC (Vereinigte Staaten von Amerika)

Verwendete Technologien: Cookies

verwendete Cookies: ga, _gat, gid, _ga, _gat, _gid,

Ablaufzeit: Die Cookies werden bis zu 730 Tage gespeichert.

Datenschutzhinweise: https://policies.google.com/privacy?fg=1

Google Ads
Verwendungszweck:

Remarketing und Conversion Tracking-Service von Google.
Wird verwendet um den Erfolg von Werbemaßnemen messen zu können.
Verwendete Technologien: Pixel-Tags, Webbeacons, Cookies
Anbieter: Google LLC (Vereinigte Staaten von Amerika)
Datenschutzhinweise: https://policies.google.com/privacy?fg=1

Externe Videodienste
Verwendungszweck:

Cookies die benötigt werden um YouTube Videos auf der Webseite zu integrieren und vom Benutzer abgespielt werden können.
Anbieter: Google LLC
Verwendte Technologien: Cookies
Ablaufzeit: Die Cookies werden bis zu 179 Tage gespeichert.
Datenschutzerklärung: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de

Cookies die benötigt werden um Vimeo Videos auf der Webseite zu integrieren und vom Benutzer abgespielt werden können.
Anbieter: Vimeo LLC
Verwendte Technologien: Cookies
Ablaufzeit: Die Cookies werden bis zu 1 Jahr gespeichert.

Datenschutzerklärung: https://vimeo.com/privacy